Trimite Felicitare Online

 
2YHTHIZw9Q4_1
 
 
Vreau sa fiu anuntat/a cand a fost vizualizata felicitarea.
 
( * ) - Campuri obligatorii
 
 
 
 

Mesaje de Anul Nou

Astazi scapam de anul ce a trecut. Sper sa ai parte de 365 de zile fericite si norocoase in 2014!

Ai grija ce iti doresti astazi pentru ca am vorbit ca in 2014 sa ti se implineasca toate dorintele! Gandeste-te repede la toate lucrurile bune pe care vrei sa le primesti in dar de Anul Nou!

Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul 2011 sa-ti aduca toate aceste lucruri.

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire, Si cu multa fericire!

Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea...M-au bucurat urarile tale din noaptea de 31...in sfarsit ai rostit in clar ca ma iubesti.....Uite...o ploaie de luminite multicolore s-au conturat in sufletul meu...Iti apartin....TE IUBESC !!!