Trimite Felicitare Online

 
Fie ca Sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunuilui prin Speranta
 
 
Vreau sa fiu anuntat/a cand a fost vizualizata felicitarea.
 
( * ) - Campuri obligatorii
 
 
 
 

Mesaje de Craciun

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin...

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire,

Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si

Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, cadeti-ar

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

Fie ca spiritul bl

Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!

Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit!