Trimite Felicitare Online

 
La Multi Ani Nicoleta
 
 
Vreau sa fiu anuntat/a cand a fost vizualizata felicitarea.
 
( * ) - Campuri obligatorii
 
 
 
 

Mesaje de Sf Nicolae

Cu ocazia sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

La multi ani, Nicoleta! In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fii SANATOSA!

Un gand bun de Sfantul Nicolae celor care poarta nume derivate de la numele Nicolae si in plus, Mos Nicolae sa nu va ocoleasca!

Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI, Nicolae!

Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de toti cei dragi.
Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.

In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor si fie ca Sf. Nicolae sa te calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI !

La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!

De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubita, si sa traiesti fericita, sa ai si tu printul tau

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Cu ocazia Sfantului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.